Totalt antall sidevisninger

tirsdag 23. juli 2013

3 uker

Valpen vår blir større for hver dag som går og utvikler seg i normalt tempo. Han går rundt og snuser, biter på lekedyr, lekebukker mot oss og angriper mamma`n sin. Hun svarer med å å kjærlig susse litt på han. Det er noe helt spesielt å få oppleve samspillet mellom han og mamma Agnella, valp/mor.
Han har begynt å spise valpefôr og får nå mat to ganger om dagen. Om ikke lenge kommer vi til å være oppe i fire måltider, men foreløpig har han det bra med mammamelk og litt valpefôr på siden av. Han har også fått sin første ormekur; Panacur som skal gis i 3. 6. og 9. leveuke. Det er ikke noe godt!

Navnet hans har jeg skrevet ned på ark faktisk. Nå skal jeg bare kjenne på det en dag til, så skal andre få vite det også.

Ellers koser vi oss veldig med han, en skjønn valp som nå har startet sin sosialiseringsfase, favorittfasen her på Costa Vista. Med bare èn valp skal det bli enkelt å ta han med fremover når han er klar for det. Her gjelder det å skynde seg langsomt. Han skal føle seg trygg før man starter med andre nye saker. Nå skal han først presenteres for nye objekter og mennesker i valpekassen så tar vi det derfra.

Bilder:







Ingen kommentarer: